vlees
Posted in: vlees

Twee woorden: slagers en rokers

We weten allemaal dat het grillen van vlees een van de beste manieren kan zijn om het voor een aantal verschillende soorten gelegenheden te bereiden. Een van de meest populaire manieren om dit te doen, is door vlees te kopen om te grillen. Je kunt het vlees natuurlijk altijd gewoon in de winkel kopen, maar het duurt langer voordat het vlees gaar is en het is misschien niet zo mals als je zou willen. Om echt het meeste uit uw gegrilde vlees te halen, moet u het marineren.

Hier zijn een paar eenvoudige tips om u op weg te helpen.

Er zijn veel verschillende soorten marinades voor runderborst, maar er zijn er twee die er echt uitspringen. De eerste is een op azijn gebaseerde marinade. Giet gewoon wat olie in een grote kom, voeg een bosje gesneden bleekselderij toe (of een handvol peterselie, afhankelijk van hoe pittig je het lekker vindt) en laat je vlees een nacht marineren. Haal de volgende ochtend je borst uit de marinade, laat het een paar minuten uitlekken en bestrijk het met barbecuesaus of een andere smaak om de smaak te verzegelen.

Een ander geweldig ding om te proberen is een marinade in barbecuestijl. Dit maakt gebruik van barbecuesauzen, kruiden en al het andere dat u kunt bemachtigen en creëert een heerlijk smaakvolle marinade. Dit werkt prima met goedkopere stukken vlees, en als je het moeilijk vindt om te beslissen met welk type barbecuesaus je wilt, kun je overwegen om barbecuemosterd te gebruiken. Onthoud echter dat er een uitgebreide lijst met geweldige barbecuesauzen is, dus u kunt er uiteindelijk meer dan één gebruiken om een echt unieke marinade in barbecuestijl te maken.

Als je in een snuifje bent, maakt een andere grote optie gerookt vlees over een houtskool of gasgrill.

Om op deze manier te koken, moet je voor het grootste deel goede rokers kopen; Je kunt ze ook gebruiken in je langzame kookinspanningen, en op zijn beurt, nog meer geld op voedsel besparen. De sleutel is opnieuw rook. Er zijn enkele rokers die speciaal zijn gemaakt voor het roken van stukken zoals kip of ribben, wat geweldig is als je zelf van die stukken wilt genieten, maar voor mijn gezin geven we de voorkeur aan de smaak en textuur van vochtig, vetarm, medium-rare vlees

Barbecue-ribben zijn misschien wel de gemakkelijkste manier om boven een roker te koken. Omdat ribben zo mager zijn, kun je ze urenlang marineren en dan gewoon aan de smoker toevoegen als je klaar bent om ze te gebruiken. Het resultaat is mals, vochtig vlees met veel smaak voor al uw maaltijden. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten rundvlees, kip en varkensvlees die ook goed werken op de kolen van een roker. Weet van tevoren dat het roken van vlees met botten twee keer zo lang duurt, dus als je van plan bent er dit jaar maar één maaltijd van te maken, zorg er dan voor dat je ervan geniet voordat het te laat is!

Butchers and Smokers, twee woorden waar je niet zonder kunt bij het koken van vers, heerlijk vlees voor het avondeten. Slagers houden grote stukken rundvlees en ribben die veel langer nodig hebben om te bereiden dan de ribben die u in de supermarkt kunt kopen. Ik ben een grote fan van slagers omdat het altijd goed is gedaan en ze hoogwaardige stukken vlees gebruiken. Het nadeel is dat ze uit de weg liggen in het koudste deel van de stad. Als je in een gebied woont waar je niet ver kunt rijden, wil je zeker eens kijken naar Butchers Cream, een van de beste slagers in de omgeving van Pittsburgh.

Klik om meer te lezen: cooltomeatyou.nl

Back to Top