Posted in: wonen

Beter slapen op boxsprings en matrassen

Op een oude fiets moet je het leren, maar op een oud matras slapen is niet de bedoeling. Een slecht bed kan later tot lichamelijke klachten leiden, daarnaast mis je overdag energie en vitaliteit omdat je lichaam en geest niet tot rust kan komen. Een goed bed op basis van een moderne boxspring of matras is geen kostenpost maar een investering op je persoonlijke welzijn. Wil je voortaan echt goed slapen? Dan ben je toe aan een beter bed!

Een boxspring is een bed

Wat dacht je van een bed zonder bed? Of beter gezegd zonder bedframe want dat is in de basis een boxspring. In plaats van een frame waar een lattenbodem of ander type bodem in wordt geplaatst is er een onderste ‘doos’ met stalen veren. De materialen en constructie kan verschillen maar het concept blijft gelijk. Op deze veerkrachtige bodem wordt een matras geplaatst dat doorgaans dezelfde hoogte heeft als de onderkast. Naast het hogere ligcomfort is het ook een praktisch design omdat er geen ombouw nodig is. Daarmee kun je met recht spreken van een beter bed.

Liever een matras kopen?

Maar laten we de oude bedden niet direct aan de kant schuiven, daar is in de loop der jaren ook flink aan gewerkt om de kwaliteit te verbeteren. De klassieke bedspiraal is eigenlijk wel verdwenen, de lattenbodem biedt nog steeds een goede ondersteuning. Een meer recente ontwikkeling is de schotelbodem, dit is met name voor matrassen van traagschuim en koudschuim een interessante optie. Kies een matras dat niet alleen zacht is maar ook zeker ondersteuning biedt aan je lichaam. Anders wordt je uitgeput wakker omdat je spieren actief blijven op een zacht matras.

Waar koop je een goede boxspring of matras?

Je kunt een beter bed Amsterdam tot aan Zierikzee bestellen via internet. Maak het jezelf makkelijk en bestel gewoon online. Dan wordt je niets aangepraat door opdringerige verkopers, je kunt rustig de opties vergelijken en je hoeft er niet eens de deur voor uit! Wist je dat aankoopbescherming in een webshop beter geregeld is dan in de meeste winkels? En de prijzen liggen vaak lager omdat er geen luxe locaties nodig zijn. Zo kun je ook beter slapen omdat je minder geldzorgen hebt! Boxsprings en matrassen koop je dus gewoon online. Heb je vragen? Dan kun je uiteraard ook contact opnemen met de klantenservice. Die zijn er om je verder te helpen, niet om je om de tuin te leiden.

Back to Top