Posted in: Makelaardij

Een huis kopen – Tips voor het kiezen van een makelaar

Makelaar

Een huis kopen – Tips voor het kiezen van een makelaar

Als u uw huis verkoopt, wilt u een professionele makelaar inschakelen om u te helpen de juiste koper te vinden. Deze makelaars hebben uitgebreide netwerken en weten hoe ze huizen moeten adverteren en verkopen om kopers aan te trekken. Ze kennen ook de markt en de buurt, zodat ze uw huis nauwkeurig kunnen prijzen. Deze makelaars kunnen u tijd en geld besparen bij het verkopen van uw huis. Ze kunnen je zelfs helpen met tijdelijke huisvesting als je van plan bent om kort na sluitingstijd naar een nieuwe wijk te verhuizen.

Voordat u contact opneemt met een makelaar, moet u een goed idee hebben van het type onroerend goed waarin u geïnteresseerd bent Regiomakelaar.eu Makelaar Musselkanaal. Zorg er ook voor dat de makelaar dicht bij het gebied woont waar u uw huis wilt kopen. Hoewel dit niet per se betekent dat ze in jouw onderafdeling wonen, als ze enkele uren verderop wonen, zijn ze mogelijk niet beschikbaar om je een huis te laten zien wanneer dat nodig is.

Een andere optie is om met een multi-bureau te werken. Deze makelaars gaan voor u aan de slag met minimaal drie makelaars in één postcode. Op deze manier kunt u gebruikmaken van de diensten van meerdere agenten en krijgt u een lager commissietarief. U moet echter voorzichtig zijn met de voorwaarden van uw contract.

Zorg er bij het kiezen van een makelaar voor dat deze een goede reputatie heeft. Als je een agent hebt die moeilijk in de omgang is, of lui is, is de kans kleiner dat je een goede deal krijgt. Een goede makelaar zal geen excuses verzinnen om huizen op vreemde tijden of in het weekend te laten zien.

Meer info over dit artikel: https://regiomakelaar.eu/

Back to Top