bullet journal
Posted in: Schrijven

Het beste bulletjournaal kiezen

De beste bullet-journals bevatten een rasterformaat, waarmee u eenvoudig uw pagina-ontwerpen kunt aanpassen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om pagina’s in te binden, terwijl anderen de voorkeur geven aan blanco pagina’s. Wanneer u echter het beste bullet journal selecteert, is het belangrijk om na te denken over het soort binding, omslag en presse-papier (aangezien dit een belangrijke rol speelt bij het soort pennen / markeringen dat u het liefst gebruikt). U kunt zelfs besluiten om te investeren in een mooie dagboektas die past bij het uiterlijk van het dagboek zelf. Voor veel vrouwen zijn lederen of suède hoesjes de juiste keuze. Deze geven je niet alleen een professionele uitstraling, maar ze zijn ook behoorlijk duurzaam en beschermen je dagboek tegen krassen, krassen en stoten.

Voor andere is plastic, vinyl of een ander oppervlaktemateriaal geschikter. Deze beste bullet-journals kunnen dubbel worden gevouwen en in een tas of rugzak worden bewaard. Er zijn ook enkele grid-dot-systemen beschikbaar die in een bureaulade kunnen worden bewaard. Als je op zoek bent naar iets formeler of met een traditionele uitstraling, overweeg dan om in leer gebonden versies of versies met houten foliobehuizingen.

Er zijn tegenwoordig veel soorten beste bullet journaling-notitieblokken op de markt en bijna allemaal hebben ze minstens twee verdelers die kunnen worden gebruikt om meer dan één verhaal of experiment op te nemen. Een notitieboekje zoals het nuuna notitieboekje is gemaakt van leer en meet bijna vijf centimeter breed en tien centimeter hoog. Dit maakt het ideaal voor zowel schoolwerk als dagelijks gebruik. Aan de bovenkant van de behuizing van de notebook bevindt zich een elastische band die kan worden gebruikt om de notebook om uw nek en tas te dragen.

Een ander alternatief is het Quicksilver Tip Bullet Journal met zijn eigen verstelbare verdelers en pagina’s zodat u gemakkelijk pagina’s kunt omslaan zonder dat u het notitieboekje van uw pols hoeft te halen.

Aan de voorkant zit een grote zilveren harde kaft met een afneembare hoes. Dit type heeft gekleurde pagina’s en verdelers, maar mist het kwaliteitspapier en de gsm-vakjes die de Nuuna wel bezit. De zilveren omslag heeft ook een aantal vakken die zijn ontworpen voor flitskaarten, pennensets en papier.

Ten slotte, als u op zoek bent naar een minder formeel type bullet journal, wilt u misschien kijken naar de Felt Like Pen-beklede of Franse Purfles-beklede versies. Dit soort tijdschriften ziet er formeler uit en heeft zwaarder papier. De meeste mensen die bullet journals schrijven, gebruiken echter de minder formele stijlen omdat ze hun aantekeningen overzichtelijk en op één plek kunnen houden en toch snel kunnen worden gelezen. Er zijn ook een aantal opties beschikbaar voor deze stijl, waaronder leer, stof, papier en plastic.

Als je een groter formaat wilt, kun je de gelinieerde of foliobladen tijdschriften bekijken. Deze typen worden geleverd met gelinieerde of foliopagina’s en zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten: klein en groot. U kunt deze gevoerde of met Franse Purfles gevoerde variëteiten vinden in verschillende kleuren: bruin, zwart of blauw. Ze zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen zoals gelinieerd papier, suède, stof, leer en een bamboe kern.

Bekijk hier al onze bullet journal notitieboeken op MyLovelyNotebook

Back to Top