Posted in: Eten en drinken

Ideeën voor BBQ Cateringmenu

bbq-catering

Ideeën voor BBQ Cateringmenu

BBQ-catering is niet een gerecht dat je zomaar op de buffettafel van je favoriete restaurant vindt, maar er zijn een aantal geweldige manieren om van je volgende evenement een culinair genot te maken. Met de BBQ cateringkaart maak je bijvoorbeeld sandwiches met pulled pork voor een buitenevenement. Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is of wat voor soort evenement je hebt: BBQ-catering kan voor elk soort bijeenkomst worden gebruikt. Je kunt het zelfs gebruiken om je eten op een nog indrukwekkendere manier aan de mensen op je evenement te presenteren dan gewoon samen een barbecue te gooien en er een feestje van te maken. Het probleem waar je tegenaan kunt lopen is dat mensen geen pulled pork sandwiches willen eten de-mobiele-bbq.nl bbq catering. Er zijn echter een paar eenvoudige trucs die kunnen helpen om dit een leuk bijgerecht te maken om op een aanstaand feest te serveren.

De meeste mensen hebben een hekel aan ribbetjes, maar iedereen haat ze ook op een heel subtiele manier, dus je kunt je barbecue-cateringmenu proberen door sandwiches met pulled pork te serveren. Dit kan een buitengewoon lekker bijgerecht zijn, maar alleen als je een barbecuesaus gebruikt die goed past bij de pulled pork. Je zult misschien merken dat een marinara of een andere soort Italiaanse saus het beste werkt, omdat het de zoetheid van de pulled pork naar voren zal brengen. Houd er rekening mee dat dit naast de barbecue zelf moet worden geserveerd, zodat de zoete, pittige smaak van de marinara de natuurlijke zoetheid van de pulled pork niet overheerst.

Je hebt waarschijnlijk al ontdekt dat er geen tekort is aan heerlijke manieren om pulled pork te presenteren – en iets anders dat je zult ontdekken is dat er ook geen tekort is aan heerlijke manieren om gebarbecuede spareribs te presenteren. Als je je verveelt met een idee, kun je het altijd afwisselen met een ander ingrediënt. Als je bijvoorbeeld alleen rood vlees op je BBQ cateringmenu hebt staan, kun je een broodje pulled pork proberen. Als geweren niet jouw ding zijn, kun je er ook een broodje koolsalade barbecue bij krijgen, of zelfs een broodje chili kaas. Met zoveel verschillende mogelijkheden zit er vast iets tussen waar jij en je gasten dol op zullen zijn!

Klik hier voor meer informatie: de-mobiele-bbq.nl