ethereum
Posted in: bitcoin

Koop en verkoop Evernet

Er zijn veel plaatsen om ethers te kopen en verkopen, maar waar zou je zoeken? Voor het merendeel Ethiopië houden de beurzen nog steeds vast aan het oudere model van kopen en verkopen van ethers bij de piepjes van een centrale computer.

Dit was het langst prima, maar uiteindelijk volgde de wisselkoers de markt niet. Wat als u uw eigen persoonlijke kopie van de Ethiopische open source-code zou kunnen hebben en kunt handelen waar u maar wilt? Nou, dat kan nu.

Met het genie van Johan garikiparithis kunnen we nu etherisch kopen en verkopen met onze personal computers. Het geniale idee hiervan was om een virtueel platform te creëren dat u kunt gebruiken om in beide valuta’s te investeren en te handelen.

U kunt nu de marktveranderingen volgen terwijl ze live op uw scherm verschijnen, waar u ook bent.

Als u nieuw bent in de wereld van eth-cryptografie en iets anders wilt proberen, dan is het eerste dat u moet doen, een goede zelfstudiecursus bemachtigen. De cursus moet u een grondige basis geven in de concepten en de fundamentele protocollen van de valuta’s. Het zou u ook moeten helpen te leren hoe u etherische valuta in realtime kunt kopen en verkopen. Ik raad aan om een cursus uit te proberen waarin de basisprincipes worden uitgelegd van hoe digitaal activabeheer werkt, met het oog om je op de hoogte te brengen van een van de meer geavanceerde cursussen. Een goede beginnerscursus helpt je ook te begrijpen waarom we fiat-valuta’s gebruiken in plaats van digitale valuta’s, en waarom een slim contract nodig is om elk fatsoenlijk ICO-platform te bedienen.

Vanaf hier moet je gaan kijken naar een goede makelaar. Een goede makelaar zal zich op zijn gemak voelen bij het werken met zowel ethervaluta’s als het USD-paar. Ze zouden ook enige ervaring moeten hebben in zowel handelen als forex. Wees echter voorzichtig, want er zijn enkele makelaars die alleen goed zijn in de een of de ander. Doe je onderzoek, controleer hun staat van dienst en neem contact op met een aantal van hen voordat je er een kiest.

Als je eenmaal een goede makelaar hebt gevonden en je hebt een platform waarop je wilt handelen, moet je jezelf in het ecosysteem betrekken.

Hier kun je etherisch kopen en beginnen met handelen. U mag nooit ether via een beurs op uw eigen rekening kopen; Ga altijd via een gateway – etherhandelsbedrijven – om etherisch te kopen en verkopen. Dit is erg belangrijk omdat een gateway volledige anonimiteit mogelijk maakt terwijl uw transacties verlopen.

Uw koop- en verkoopfunctie wordt afgehandeld via een execute-functie die de aankoopprijs omzet in de huidige marktkoers. Dit zal automatisch gebeuren; Dit alles gebeurt automatisch, zonder enige menselijke tussenkomst. Download onze gratis eCommerce Pro-whitepaper voor meer informatie over het kopen en verkopen van etherische producten.

klik hier Bitcoinmeester

Back to Top