Posted in: Winkelen

Poster stad of sterrenhemel poster kopen?

Wat is jouw favoriete stad? Waar je geboren bent of waar je nu woont? Of een bijzonder plekje in de wereld die je eenmaal in je leven zult bezoeken? Geniet voortaan iedere dag met een poster van een stad naar keuze aan de muur. Kijk je liever naar boven? Dan is een sterrenhemel poster echt iets voor jou! Geniet van kunst op maat en laat jouw stad printen als luxe poster. Hoe dit werkt en wat er mogelijk is kun je op deze pagina lezen.

Poster stad

Ben jij een trotse Amsterdammer of is Tokyo echt de plaats voor jou? Misschien ben je opgegroeid in een klein dorp, dat is ook geen probleem. Zoom dan gewoon wat verder in op de kaart!

Een poster van je stad is niet zomaar een standaard kaartje uit een navigatie app, het is een stijlvolle afbeelding in hoge kwaliteit. Je kunt zelf instellen welk kleurenpalet je mooi vindt en de mate van detail die je wilt zien. Poster stad: Kies voor de standaard plaatsnaam met coƶrdinaten of maak er je eigen tekst van.

Je kunt een poster van je stad op verschillende formaten en materialen laten printen. Zo kun je kiezen voor een klein en subtiel accent aan de wand of een poster die zo groot is dat behangen niet meer nodig is. Waar je ook voor kiest, de print is altijd haarscherp omdat de kaarten oneindig schaalbaar zijn.

Sterrenhemel poster

Ben jij een superster? Of speelt jouw sterrenbeeld een belangrijke rol in de beslissingen die je neemt? Met een sterrenhemel poster kun je voortaan altijd een blik werpen op het heelal. Ook als de zon schijnt of als je in een kamertje zonder ramen zit te werken. Ook ditmaal kun je weer de positie bepalen op basis van een stad op aarde. Zo zie je precies de sterren zoals die op een exacte locatie te zien zijn. Je kunt zelfs de datum instellen, bijvoorbeeld de dag waarop je geboren bent of een ander belangrijk moment in je leven.

Naast locatie, datum en kleurschema kun je ook kiezen of de sterrenbeelden zichtbaar zijn. Laat de melkweg zien of plaats een raster over jouw sterrenhemel poster. Ook ditmaal kun je weer de beschrijving aanpassen naar eigen voorkeur. Als je klaar bent met jouw unieke ontwerp dan kies je voor het formaat en type poster.

Wat wordt het? Een stad of sterrenhemel poster?

Bekijk Rotterdam eens van boven, Istanbul en Hong Kong zien er ook heel bijzonder uit. Of kijk waar Orion zich bevond op de geboortedag van jouw kind. Kun je niet kiezen? Hang dan een collectie kleine posters aan de muur als unieke collage!

Back to Top